fbpx
Hvidt BilletFix logo

Om os

BilletFix er et tilmeldingssystem lavet til at hjælpe alle typer arrangører med håndtering af billetter. Vores ultra simple tilmeldingssystem er udviklet for at give arrangører mere tid og overskud til at koncentrere sig om at lave fede arrangementer, i stedet for at bøvle med håndtering af besværlige tilmeldinger og betalinger.

Vi ved, at man som arrangør har en masse andre ting at bruge tid og penge på – Derfor er vores simple system både brugervenligt og gratis for arrangøren. Derudover har vi også trykket billetgebyrer for gæsterne helt i bund, hvilket er et af de laveste billetgebyrer på markedet. Og så kan dine gæster i øvrigt også betale med MobilePay, uden at du som arrangør skal betale gebyr for dette.

Grundlæggerne af BilletFix er to brødre, som sammen er ivrige efter at gøre livet for dig som arrangør lettere og samtidig gøre dine gæster gladere. Kerneværdierne hos BilletFix er derfor at vores billetsystem skal være:

Nemt, Billigt og Brugervenligt.

Det er vigtigt for os at du som arrangør får det bedste produkt til den bedste pris, samtidig med at vi bestræber os på at være i øjenhøjde med vores kunder og give jer den bedst mulige service.

Så glem alt om indviklede regneark og tidskrævende salg. Gør det hele online med BilletFix – simpelt og gratis!

Kontakt BilletFix

Billetsystemet BilletFix er leveret af:

Ticketbutler
CVR: 38404687
Raffinaderivej 10, 2300 KBH S

© 2023 by Ticketbutler