Skab bedre sammenhold med events og oplevelser
401
post-template-default,single,single-post,postid-401,single-format-standard,stockholm-core-1.2.1,boldgrid-ppb,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Skab bedre sammenhold med events og oplevelser

Der er mange forskellige måder at samle folk på, men især events og oplevelser er gode redskaber til lige netop dette. Oplevelser har en stor indflydelse på hvem du er som person og din relation til andre, samtidig med at de kan være med til at skabe et bedre sammenhold.

Hvad enten det er teambuilding, firmaarrangement, tøseaften, polterabend, familiefest, fødselsdag, julefrokost eller lignende, så kan et event være med til at knytte folk sammen.

Vi håber at dette blogindlæg kan være med til at inspirere dig og give dig indblik i hvilken type af events, du med fordel kan afholde eller deltage i, for at knytte folk sammen.  

Kreative oplevelser

Hvis I ønsker en stille og rolig dag, hvor de fleste kan være med, er det en idé at prøve med nogle kreative indslag. Der findes mange forskellige kreative ting som I kan lave, og som vil være et hit hos de fleste.

På den måde får I udfoldet jeres kreativitet, samtidig med at I tilknyttes over noget, der kan være lærerigt og sjovt, men også udfordrende.

I kan for eksempel deltage i croquistegning, hvor det handler om at tegne en nøgenmodel der poserer. Bagefter kan I sammenligne jeres færdige kunstværker og se hvordan I har klaret opgaven.

Dette er noget som kan virke grænseoverskridende for flere, men som er utroligt udviklende og sjovt, især når det gøres sammen med andre. På den måde kommer i sammen ud af komfortzonen og får en speciel og lærerig oplevelse sammen.

En anden kreativ begivenhed kan være glaspustning. Her kan I blæse jeres egne figurer og skåle. Under vejledning lærer I at håndtere 1100 grader varmt og flydende glas, og ender til sidst ud med et fint resultat, som kan gemmes som minde for dagen. Det er fængende og god underholdning for både den der puster, og de øvrige der ser på.

Aktive oplevelser

Aktive oplevelser er en god idé hvis I ønsker at få bevæget jer og brugt musklerne lidt. Desuden er det en god måde at skabe sammenhold på, idet I muligvis kommer ud i nogle pressede situationer.

Der er en lang række af forskellige fysiske aktiviteter som er sjove at lave. Et eksempel er bueskydning. Her handler det både om koncentration, fokusering og disciplin for at mestre buen og pilen. Der findes mange forskellige og anderledes variationer af bueskydning. I kan gøre det til en sjov konkurrence, og kæmpe om hvem der er bedst til at ramme.

Der er også mulighed for at lave bueskydning i mørke, hvor pilene og skiverne er selvlysende. Dette gør det spændende og udfordrende. Eller I kan skyde efter skumskiver i luften, ligesom ved lerdueskydning. Dette kræver speciel timing, idet pilene hurtigt daler ned.

Ønsker I mere action kan det være, at klatring er det rigtige for jer. Her klatrer I oppe mellem trætoppene og prøver forskellige svævebaner. I er sikret via wirebaner, klatresele og hjelm.

Der er mulighed for at vælge forskellige sværhedsgrader, så alle bliver tilstrækkeligt udfordret. Det er en god måde at få styrket sin balance, koordination, og ikke mindst sætte ens mod på prøve og rykke grænser. I kan også vælge at gøre det på et indendørs anlæg i stedet. Dermed er I ikke afhængigt af vejret.

Andre aktive events I kan lave, er polo med heste, paintball, stuntundervisning, eller en hyggelig kanotur.

De bedste hilsner,
Billetfix teamet