Sådan fragter du dit udstyr til dit event
421
post-template-default,single,single-post,postid-421,single-format-standard,stockholm-core-1.2.1,boldgrid-ppb,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Sådan fragter du dit udstyr til dit event

Når du skal fragte udstyr frem og tilbage til dit event, er det en god idé at have den rette bil til det. Mangler du for eksempel en bil eller varevogn med jydekrog og anhænger, så kan du let finde den på billeje.info. Det er en søgetjeneste, der hjælper dig med at finde den billigste bil til dine behov.  

Lej en bil til dine behov

Hvis du har planlagt et event, hvor du skal fragte en masse udstyr, så er det afgørende at finde en bil eller varevogn, der kan klare arbejdet for dig. Og helst til den billigste pris. På billeje.info kan du finde de informationer, du har brug for.  De har samlet de bedste tilbud fra udbyderne, så du kan finde den udlejer, der bedst passer til dig og dine behov.

Måske du og dit band skal på tour til efteråret, og I står og mangler en bil med jydekrog, så I kan køre med trailer hele vejen ned gennem Tyskland. Der skal gerne være plads til alt fra forstærkere til trommesæt. Måske du skal optræde med din rollespilsklub rundt om i landet og savner en bil med plads til kostumer, mad og drikke til en hel forsamling. Uanset om det er stort eller småt, så er det vigtigt at kunne leje en bil, der kan trække læsset, uden noget går i stykker.

Book en bil til dit event

Du kan booke en lejebil til alle slags events. Skal du sætte en blomsterfestival op og savner en varevogn til at transportere blomster og krukker rundt, så har de også en bil til dig. Måske du skal sælge støvsugere eller håndsprit i Spanien, så overvej billeje på Mallorca. Billeje gør det let og enkelt at komme rundt med dit gear imellem events.

Der masser af fordele ved at leje en bil så du kan komme sikkert frem til dit event, hvad end du skal fragte gear eller mennesker. Med en lejebil giver du dig selv en frihed, som du ikke finder andre steder. Der er masser af muligheder for selv at tilrettelægge sine ture rundt, så det eneste, du skal medbringe, er din eventyrlyst og gåpåmod.

Let at booke i Danmark og Europa

Om du skal afholde events i Danmark eller skal fragte dit gear rundt i Europa, så er der masser af muligheder for at leje en bil, som du kan krydse landegrænserne med. Du kan let leje en bil hos en udbyder i ét land og aflevere bilen hos samme udbyder i et andet.

Man skal ikke undervurdere friheden ved selv at kunne rejse fra sted til sted uden at være afhængig af hverken taxakørsel eller offentlig transport. En lejebil tilbyder bare en anden slags frihed, og du og dine kolleger kan rejse i jeres tempo, når det passer jer. Hvis I har en travl tidsplan og fragter gear fra event til event over lange afstande, så er en lejebil en absolut nødvendighed, da den tilbyder jer at rejse uafhængig af andre dyre transportmidler.

Find information om billeje til events

Du kan finde mere information om biludlejning i hele verden på billeje.info. Når du lejer bil, er det vigtigt at være godt forberedt. Der er forskel på diesel- og benzinbiler, og de har ofte forskellige specifikationer. Det er også en god idé at orientere sig om parkeringsmuligheder, for så undgår du alt for dyre afgifter, hvis du holder til på et hotel i byen.

Vær desuden opmærksom på, at mange motorveje i Europa og særligt i Spanien kan være betalingsveje (autopistas). Det kan ofte betale sig at tage de små veje rundt. Hvis du lejer en bil, så sørg derfor for at have god tid, så du undgår at skulle betale lidt ekstra for blot at nå lidt hurtigere frem. Bilen burde give dig mulighed for at spare både penge og tid i sidste ende, så du kan nå det hele i et roligt tempo.

Værd at vide ved billeje

Der er flere ting, du skal overveje, inden du lejer en bil, om det er i Danmark eller rundt i Europa. Udover rejsedestination og rejsetid kan du også overveje, om du skal have med manuel eller automatgear. For eksempel fås de fleste modeller enten med det eller det andet. Heldigvis er de fleste biler i Danmark udstyret med en manuel gearstang, så det burde ikke blive et problem. Det er dog altid værd at overveje, hvad man ønsker sig.

Hvis du skal fragte dit gear på motorvejen ned gennem Tyskland, så kan automatgear være en mulighed for at spare lidt benzin på motorvejen. Automatgear er også den letteste løsning i byen, så har du planer om bykørsel, så er det ofte den mest økonomiske løsning, da det sparer på benzinen. Manuelt gear egner sig bedst til bjergkørsel, hvor du ofte skal motorbremse for at komme helskinnet over på den anden side. Selvom det kræver lidt tilvænning, så er automatgear dog designet til at være brugervenligt.

Husk også at have kørekortet klar. Altid. Det anbefales også, at man betaler med kort, når man lejer bil. Ingen af de større udlejningsselskaber som Avis, Europcar eller Hertz tager imod kontanter, så det er værd at forberede sig på.

Booking og afbestilling

Hvis du bliver forhindret eller ombestemmer dig kan du altid tjekke din booking hos billeje.info. Der er heldigvis masser af råd at hente. Inden for op til to døgn kan du afbestille helt gratis. Det koster dig ikke ekstra at ombestemme dig. Du kan også ændre din booking, hvis det er nødvendigt. Det behøver ikke være svært, og det koster dig ikke en øre mere.

Hos billeje.info viser de samtidig den fulde pris for din leje. Du får, hvad du ser. Det betyder, at der ikke er overraskende og skjulte gebyrer at tage hensyn til. Forsikring og autohjælp er inkluderet i prisen, sådan at du ikke skal bekymre dig hvis uheldet skulle være ude. Det er dog altid en god idé at høre hos hvert enkelt biludlejningsselskab, hvad deres forsikringspolitik er.

Uanset hvad er der masser af penge at spare ved at leje bil. Allerede nu kan du planlægge din næste eventrejse på billigst mulig vis. Det giver dig muligheden for at rejse fra event til event, fragte gear og samtidig nyde friheden, som kun en lejebil kan tilbyde.