Sådan finder du den perfekte festmusik med Festguru
499
post-template-default,single,single-post,postid-499,single-format-standard,stockholm-core-1.2.1,boldgrid-ppb,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Festguru, underholdning til fest

Sådan finder du den perfekte festmusik med Festguru

God festmusik er mere eller mindre et must, hvis man vil sikre at ens kommende fest eller event bliver perfekt for alle gæsterne – både de store som de små. På Festguru finder du festmusik indenfor alle genre og indenfor alle priser, så I kan finde den perfekte for jer. Herunder fortæller vi mere omkring nogle af fordelene og måske også ulemperne for nogle af de mange musik til fest kategorier, som der findes.

 

Et godt all-around festband kan sætte godt gang i sagerne

Hvis der skal sættes godt gang i festen lige fra første sekund eller måske først lidt senere, når den gode mad er indtaget så skal man nok overveje at booke et festband.

 

 I Danmark er vi så heldige og priviligeret at have nogle ekstremt gode og dygtige bands som har optrådt til flere hundrede arrangementer og derfor har de den nødvendige erfaring, der tillader dem at tage alle gæster med storm, så snart de begynder at indtage scenen.

 

Hvis dansegulvet skal være rødglødende

Hvis man således har et dansegulv til rådighed, og det ikke blot er meningen at dette skal bruges som pynt, så er det en no brainer at booke et festband til sin fest.

 

Bryllupsmusik er altid et hit til den romantiske dag

Et bryllup er altid en magisk dag som man ikke skal tage let på. Det er med andre ord vigtigt at alt går op i en højere enhed og at alt perfekt tilrettelagt. Med god bryllupsmusik så vil man kunne sætte sig trygt til rette og vide at alle kommer ind i den rette stemning.

 

Den store fordel ved mange af de bryllupsbands som tager ud og optræder rundt om i landet er at de også kan spille lige præcis de sange som brudeparret ønsker. Har man fx at gøre med en brud, der elsker Disney musik eller måske en gom, der elsker nogle af de store klassikere fra 80erne eller 90erne, så kan disse ofte inkluderes i repertoiret.

 

En hyggepianist sætter stemningen

Med en hyggepianist så har man med musik at gøre, som ikke forstyrre, men som kan hjælpe med til at sætte den rette stemning an. Hvis man har været med til en fest, hvor der har været en hyggepianist, så ved man også at det kan gøre rigtig meget godt. 

 

En hyggepianist kan spille under middagen og på den måde gøre at selv, når man ikke snakker med sidemanden eller sidekvinden bliver man godt underholdt.

 

En DJ er sagen, hvis det skal gå vildt for sig

Sidst men ikke mindst så skal man da vælge en DJ, hvis det skal gå rigtig vildt for sig. En DJ er valget hvis du har at gøre med gæster, der er unge og med masser af gang i. En DJ kommer også ofte med sit eget lysshow, så man er altså garanteret at det ikke kommer til at gå stille for sig.

 

Hvis du skal arrangere fx en fødselsdagsfest for en, der snart fylder 18 år eller lignende så går man sjældent helt galt i byen ved at vælge netop denne mulighed. Det er noget, der vil blive husket længe efter, fordi det gør sig rigtig godt, hvis ens primære formål er at få sat rigtig godt og ekstra godt gang  i de festlige løjer.

 

Husk at være ude i god tid

Som sagt kan du benytte dig af festplatformen Festguru, når musikken skal bestilles eller bookes til jeres næste store fest. Det er super enkelt at benytte sig af, da man blot skal have fundet den eller de festmusikere, der ser ud til at bedst at opfylde ens behov. Herefter kan man skrive direkte til dem for hurtigt at få aftalen på plads. 

 

Man bør ofte være ude i god tid, da mange af de danske festmusikere er så dygtige at de ofte bliver booket langt ud i fremtiden.