Online events: Vin- & ølsmagning
446
post-template-default,single,single-post,postid-446,single-format-standard,stockholm-core-1.2.1,boldgrid-ppb,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
online ølsmagning. Virtuel vinsmagning

Online events: Vin- & ølsmagning

 

Med corona er udvalget af online events steget. Her har vi samlet to eksempler på virtuelle smagninger (ølsmagning og vinssmagning), hvor du på en god og sikker måde kan afholde et event for venner og kollegaer, uden at gå på kompromis med underholdningsværdien. 

 

Online ølsmagning med People Like Us
Til denne online ølsmagning vil I på 1,5 time blive guidet gennem spændende og vidt forskellige socialt bæredygtige craft beers, og der indflettes løbende fortællinger om People Like Us, vilde såvel nationale som internationale samarbejder, baggrund, drømme og visioner. Der fortælles om spændende og rørende medarbejder cases.

 

Øl er ikke bare øl hos mikrobryggeriet People Like Us. Her får du velsmagende og spændende øl, der tilmed har været meningsgivende for flere menneskers arbejdsliv. For People Like Us er meget mere end et bryggeri: Virksomheden ansætter så vidt muligt mennesker, der af den ene eller anden grund er socialt marginaliserede. Der er pt. 50 dygtige mennesker ansat i og omkring bryggeriet, hvoraf godt 90% har diverse diagnoser som autisme, ADHD, PTSD, skizofreni, spasticitet, etc.

Den virtuelle ølsmagning foregår selvsagt online – og det vil være muligt at stille spørgsmål undervejs.

Læs mere om online ølsmagning med People Like Us

Online portvinssmagning og banko

Parret Gitte og Lars, som står bag Gila Vinimport, tilbyder virtuel portvinsmagning, bobbel-smagning eller kombineret smagning og banko! 

Kombineret portvinssmagning og banko er det nye sort, og sikrer underholdning for alle! Inviter dine venner eller kolleger til 1,5 times eksklusiv og interaktiv Tawny portvinssmagning med banko og lækre vin-præmier! 

Gitte og Lars, som er gift, har en fantastisk sjov kemi på skærmen. Derudover er vinsmagningerne altid “usnobbede” og i øjenhøjde med masser af plads til sjove anekdoter og historier om vinbønderne og alle deres ture. 

 

Læs mere om GILAs virtuelle portvinsmagning og andre online events her.

 

De bedste hilsner,
Billetfix teamet