Online events og personalearrangementer
416
post-template-default,single,single-post,postid-416,single-format-standard,stockholm-core-1.2.1,boldgrid-ppb,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
online events

Online events og personalearrangementer

Måske du har kolleger eller medlemmer spredt i Danmark? Måske du er del af en international virksomhed eller organisation, med afdelinger i flere lande?  Måske du grundet Corona, mangler en god og sikker måde at afholde et event, hvor I kan være #sammenhverforsig? 

 

Fordele ved Online Events 

Hvad end behovet for et online event skyldes, så er der mange muligheder og fordele ved at afholde lige præcis sådan et. Et online arrangement, gør det muligt for folk at samles selvom de sidder hver for sig og gør det nemmere at opretholde og pleje relationer trods afstand. Online events er derfor oplagt til personalearrangementer, da online personalearrangementer gør det muligt for folk at mødes selvom de ikke sidder samme sted rent geografiskt. Med online arrangementer, behøver du ikke at booke et lokale eller finde et sted hvor alle har mulighed for at mødes. Der er ikke nogen begrænsninger på antallet af deltagere og du får lov til at tænke ud af boksen med alle de muligheder som online events bringer med sig. 

 

Sådan afholder du selv et online event
Der er mange måde at afholde online events på, og især grundet Corona-krisen er flere arrangører og virksomheder, blevet bedre til at mødes i det virtuelle rum i arbejdsregi. Men hvorfor ikke også anvende dette rum til at mødes til en sjov og anderledes aktivitet? 

Du kan for eksempel afholde en online quiz aften med dit team eller lave en virtuel fredagsbar, hvor alle deltagere medbringer deres yndlings drink. Det er en god ide at planlægge nogle aktiviteter til dette online event, da aktiviteter en god måde at få alle medlemmer til aktivt at deltage. Dette kunne for eksempel være en kahoot eller en konkurrence hvor dine gæster skal finde forskellige genstand i deres hjem på tid, som f.eks. en rød beklædningsgenstand, et rivejern, en plante, eller noget helt fjerde. Det er også en god ide at teste kvaliteten af den online platform du/I har valgt. Hvad end dit online personalearrangement foregår via Microsoft teams, Google hangouts, Zoom eller Facebook Live, så sørg altid for at have testet lyd og kvalitet, sådan at du sikrer en god oplevelse for alle. 

 

Få hjælp til et online event

Hvis du gerne vil have et mere professionelt online personalearrangement eller event, kan du med fordel benytte dig at Events Online. Events Online udbyder online arrangementer og events til både virksomheder og foreninger (og personaleforeninger). Hele eventet foregår online, hvor dine medarbejdere eller medlemmer hver især live streamer det valgte event hjemmefra. I deltager aktivt sammen fra hver jeres del af Danmark eller verden, og kan sideløbende kommunikere med hinanden via den valgt online platform. Du kan for eksempel vælge at booke en online øl-smagning, vinsmagning, kaffesmagning, eller portvinssmagning, hvor dine medarbejdere eller medlemmer modtager en smagspakke til deres dør inden eventet starter. Du kan også booke en “byg-din-egen-robot” workshop, hvor I sammen lærer at bygge jeres helt egen robot. Du finder hele Events Online’s udvalg af online oplevelser her. 

 

Uanset om du vil afholde et professionelt online personalearrangement eller et mere low-key online event, håber vi at du kunne bruge vores tips til afholdelse af online events. 

 

De bedste hilsner,
Billetfix teamet