Find det rette online billetsystem
410
post-template-default,single,single-post,postid-410,single-format-standard,stockholm-core-1.2.1,boldgrid-ppb,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
billetsystem

Find det rette online billetsystem

Som arrangør er det vigtigt at finde et billetsystem som passer til dine behov. Der er mange udbydere af billetsystemer, og det kan være svært at gennemskue alle disse muligheder og finde det rette billetsystem. 

 

Det enkle billetsystem

Har du behov for et enkelt online billetsystem, som er nemt at overskue og har alle de basale og nødvendige funktioner, kan du med fordel anvende Billetfix. Her får du en håndfuld gode og brugbare funktioner, samtidig med at der er support og service alle ugens dage. Billetfix har blandt andet en scannings app, sådan at du kan checke dine gæster ind uden problemer på event-dagen. Det er således nemt at komme i gang, og du behøver ikke engang finde dankort frem, da det er gratis for arrangører at anvende Billetfix. Derudover kan dine gæster betale både med VISA, Mastercard, Dankort og MobilePay.

 

Det professionelle billetsystem

Har du behov for et mere professionelt billetsystem eller leder du efter en erhvervsløsning, kan du med fordel anvende Ticketbutler’s online billetsystem. Ticketbutler giver dig adgang til al data, designer hele bruger- og købsoplevelsen i dit brand og giver dig mulighed for at integrere dit billetsalg direkte på din hjemmeside. Derudover har Ticketbutler en del funktioner, som gør det endnu nemmere at afholde professionelle events og være i kontrol over dit billetsalg. Du kan for eksempel anvende deres on-site printer, som gør det nemt at håndtere navneskilte til events, eller deres marketing service, som gør det endnu nemmere at sælge billetter. Ticketbutler tilbyder også support og service alle ugens dage og har ligeledes en scannings app til nem indcheckning af gæster. Billetsystemet er desuden gratis for arrangører at anvende. 

 

Udover Billetfix og Ticketbutler, findes der også andre billetsystemer på markedet. Vi råder altid eventarrangører til at researche på disse billetsystemer, for at kunne træffe den endelige beslutning om hvilket elektronisk billetsystem der passer til det pågældende event. 

 

De bedste hilsner,
Billetfix teamet