Et professionelt billetsystem
469
post-template-default,single,single-post,postid-469,single-format-standard,stockholm-core-1.2.1,boldgrid-ppb,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Billetsystem events checkin

Et professionelt billetsystem

Vidste du at BilletFix har en storebror, som hedder Ticketbutler? Hvis ikke, så læs videre og bliv klogere på, hvornår du skal vælge det ene eller det andet billetsystem, når du sælger billetter til dine events. 

 

Ticketbutler og BilletFix er danske event- og billetsystemer, der som udgangspunkt er gratis for arrangøren. Hvordan kan det lade sig gøre? Det kan lade sig gøre fordi der tages et lavt billetgebyr, som betales af dine billetkøbere. Det vil sige du kan komme i gang med at sælge billetter på få minutter – uden at skulle have en mønt op ad lommen. 

 

Hvilket billetsystem skal du vælge?

Laver du kun få events, arrangementer eller møder hist og her, er du godt stillet med at bruge BilletFix, som har de basis-funktioner et billetsystem skal have. Men vil du sælge billetter og lave events som en pro – vil vi foreslå at du går efter premium-udgaven Ticketbutler. 

 

Ticketbutler har indbygget nogle helt unikke features, som hjælper event-arrangører og planners til en lettere hverdag. Det driftsikre billetsystem bruges af arrangører med tusindvis af gæster, men er også særdeles velegnet, hvis du har mange små events, hvor det hele skal spille. 

 

Med missionen om at innovere event-tindiustrien, har Ticketbutler  valgt at holde systemet simpelt og let overskueligt, hvilket kommer til gavn for både for eventarrangører og for billetkøberer. Som event-arrangør får du adgang til et let overskueligt dashboard, som blandt andet fortæller hvor mange billetter du har solgt og hvor mange penge du har tjent. Billetkøberne bliver taget igennem et simpelt købs-flow, uden brugeroprettelse. Og billetten sendes direkte til deres e-mail. 

 

Lyder det interresant? Så bare vent. Vi har nemlig gemt det allerbedste til sidst. 

 

Når du bruger Ticketbutler, designes billetsystemet til at matche dit brand. Og så får du muligheden for at sælge billetterne direkte fra din egen hjemmeside. Alt den trafik og data det genererer kan du fx bruge i din marketing til at sælge endnu flere billetter. Derudover fastholdes dine billetkøbere i dit univers, en helt unik feature, som ikke gør sig gældende blandt de ellers mest gængse billetsystemer. 

 

Værd at nævne

Blandt Ticketbutlers mange features og fordele, har vi her valgt at fremhæve nogle få:

 

  • Gratis check-in app, kan hentes til smartphones og tablets 
  • Mulighed for salsplan, nummererede pladser og pladsreservation.
  • Mulighed for tillægsprodukter i købsflowet.
  • Integrer billetsalget på din egen hjemmeside. 
  • Mulighed for ekstern event-side til billetsalg. 
  • Mulighed for kalendervisning, hvis du har mange events. 
  • Billetdesign – design dine billetter med billeder og tekst.

 

Besøg Ticketbutler, og læs mere om det unikke billetsystem og de mange professionelle features HER

 

Har du brug for et driftsikkert basis-billetsystem? Så gå til BilletFix og læs mere HER.